flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про вакантну посаду

27 листопада 2023, 14:09

ОГОЛОШЕННЯ про вакантну посаду

 

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області повідомляє, що станом на 27 листопада 2023 року в суді є 1 вакантна посада державної служби категорії «В» - секретар суду (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану, на період відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами основного працівника).

 Відповідно до частини 5 статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби керівником державної служби або суб’єктом призначення без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад, а також за наявності у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди із претендентом.

Особа, яка претендує на зайняття посади державної служби у період дії воєнного стану не подає документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної".

Особи, призначені у період дії воєнного стану на посади державної служби подають документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану, у разі якщо такий документ не був поданий ними раніше.

Особи, призначені на посади у період дії воєнного стану, для забезпечення проведення спеціальної перевірки, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції", а також перевірки, передбаченої Законом України "Про очищення влади", подають документи, передбачені частиною другою статті 57 Закону України "Про запобігання корупції", не пізніше 31 січня 2024 року, у разі якщо такі декларації та/або документи не були подані ними раніше, або протягом 90 календарних днів з дня припинення обставин, визначених абзацами другим і третім частини восьмої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану».

Звертаємо Вашу увагу! Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

 

Вимоги до кандидатів:

1.

Освіта

Ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра або бакалавра

2.

Досвід роботи

Без вимог

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою, відповідний рівень володіння державною мовою (ст. ст.10,11 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», наявність державного сертифікату, виданого Національною комісією із стандартів державної мови) не обов’язково. Документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" подається протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану, у разі якщо такі документи не були подані ними раніше.

 

Умови оплати праці:

- посадовий оклад відповідно до штатного розпису суду на 2023 рік - 5368 грн.;

- надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;

- надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (із змінами).

 

Основні посадові обов'язки:

1

Здійснення реєстрації процесуальних документів, справ  і матеріалів, автоматизований розподіл судових справ між суддями та облік судових справ розгляд яких передбачено процесуальним законодавством.

2

Ведення первинного обліку справ і матеріалів, розгляд яких передбачено процесуальним законодавством, здійснює заповнення обліково-статистичних карток в електронному вигляді.

3

Здійснення приймання, облік і зберігання речових доказів у судових справах.

4

Здійснює підготовку та направлення судових справ до судів апеляційної чи касаційної інстанції, до іншого суду за підсудністю, до слідчих органів, тощо на підставі відповідного процесуального документу.

5

Здійснення звернення судових рішень до виконання та здійснення контролю за  своєчасністю та повнотою повідомлень про виконання судових рішень.  Здійснення відкликання виконавчих документів у разі припинення виконання.

6

 Здійснення підготовки та передачі до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено.

7

Проведення перевірки відповідності документів у судових справах опису справи.

8

Здійснення прийому громадян, видача копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до встановленого порядку.

9

Складання за встановленими формами статистичні звіти про результати розгляду судових справ відповідної категорії.

10

Виконання інших доручень голови суду, керівника апарату суду та старшого секретаря суду щодо організації роботи канцелярії суду.

 

Кандидатам на зазначену посаду необхідно надати до Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області за адресом: вул. Героїв Азову, 30,  м. Знам'янка, Кіровоградська   область   або   на   офіційну   електронну   адресу   суду E-mail: inbox@zn.kr.court.gov.ua  (з електронним цифровим підписом) такі документи:

  • резюме за формою згідно з додатком 2-1 Постанови КМУ №246 від 25.03.2016;
  • особова картка за формою затвердженою Наказом Національного агентства України з питань державної служби № 77-20 від 19.05.2020;
  • документи, що підтверджують наявність в особи громадянства України та відповідної освіти;
  • копія декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Документи приймаються до 04 грудня 2023 року включно.

За додатковою інформацією стосовно добору персоналу звертайтеся за номером телефону  (05233) 7 47 70, або безпосередньо до Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області за адресом: вул. Героїв Азову, 30,  м. Знам'янка, Кіровоградська область  (2 поверх, каб. 4).