flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ про оголошення конкурсу і умови проведення

26 жовтня 2016, 15:20

 

 
ЗНАМ”ЯНСЬКИЙ  МІСЬКРАЙОННИЙ  СУД
КІРОВОГРАДСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
 
   Н  А  К  А  З
 
 
25 жовтня 2016 року                                м.Знам'янка                                                №47-К
 
Про оголошення конкурсу
на зайняття вакантних посад
державної служби категорії “В”-
секретарів судового засідання 
 
Відповідно до вимог статей 21, 22, 23, 27 Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-VIII, та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №246, з метою організації та проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державних службовців,
Н А К А З У Ю :
 
1.        Оголосити конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" – секретарів судового засідання Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області ( 2 посади ).
2.       Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" – секретарів судового засідання Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області ( 2 посади ).      
3.       Головному спеціалісту з інформаційних технологій Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області Набоці Сергію Вікторовичу, на якого покладено обов’язки з функціонування офіційної скриньки електронної пошти суду, створеної для обміну офіційною інформацією,наказ про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" – секретарів судового засідання Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області ( 2 посади ) надіслати на електронну адресу Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській областях: vacancy9@nads.gov.uaв електронній формі (скановану копію наказу у форматі .pdf та умови проведення конкурсу у форматі .doc або .docx) не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня підписання цього наказу.
4.       Консультанту Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області Хоренженко Тетяні Миколаївні, на яку покладено обов’язки головного спеціаліста із забезпечення зв’язків з засобами масової інформації ( прес-секретаря ), розмістити на офіційному веб-сайті Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області за електронною адресою: inbox@zn.kr.court.gov.ua наказ про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" – секретарів судового засідання Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області ( 2 посади ) не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня підписання цього наказу.
5.                Утворити конкурсну комісію Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" – секретарів судового засідання Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області ( 2 посади ) ( далі – конкурсна комісія ), у складі відповідно до додатку 2 .
 
          6.    Конкурсній комісії провести конкурсний відбір на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" – секретарів судового засідання Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області ( 2 посади ) 25 листопада 2016 року о 10.00 за адресою: 27406, Кіровоградська область, місто Знам’янка, вулиця Маяковського, 30, кабінет 7 на другому поверсі.
 
            7.  Конкурсній комісії в своїй роботі керуватися Порядком проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №246.
 
            8. Виконання функцій адміністратора під час проведення конкурсного відбору на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" – секретарів судового засідання Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області ( 2 посади ) покладається на заступника керівника апарату Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області Калюжну Тамару Іванівну, відповідальну особу з ведення кадрової роботи суду.
    Адміністратор несе персональну відповідальність за проведення письмових етапів конкурсу та за розголошення інформації, що стала йому відома під час проведення конкурсу.
   Адміністратор веде протокол засідання конкурсної комісії, оформляє відомості результатів конкурсу тощо.
 
         9. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області від 10 жовтня 2013 року №6 «Про організацію та проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців в апараті Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області».
 
  10 .Заступнику керівника апарату Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області Калюжній Т.І. наказ довести до відома суддів та працівників апарату суду.
 
   11. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
           
Керівник апарату
Знам”янського міськрайонного  суду   
Кіровоградської області                                                                               А.В.Михайлова
Додаток  1
до наказу керівника апарату
Знам’янського міськрайонного суду
Кіровоградської області
від 25 жовтня 2016 року №47-К
 
 
 
УМОВИ
проведення конкурсу
на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» –
секретарів судового засідання Знам’янського міськрайонного суду
Кіровоградської області
(2 посади)
 
Загальні умови
Посадові обов’язки
          Секретар судового засідання:
           Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.
          Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.
         Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності  осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.
        Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.
          Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.
         Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.
        Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.
         .Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд.
        Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.
          Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.
         Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.
         Виконує інші доручення судді,  керівника апарату суду, старшого секретаря суду, помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.
Умови оплати праці
Посадовий оклад – 2240 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду
Строковий – на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та на період відпустки без збереження заробітної плати основного працівника, як матері, яка доглядає за дитиною, що потребує домашнього догляду, до досягнення нею шестирічного віку.
1) копію паспорта громадянина України;
2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;
3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону ( додаток 1 до Порядку проведення перевірки, затвердженого Постаново Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, в редакції Постанови  Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року №167 ) або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки ( додаток 5 до того ж Порядку );
4) копію (копії) документа (документів) про освіту;
5) заповнену особову картку встановленого зразка;
6) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 рік
Строк подання документів: 22 календарних дня з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби
Дата, час і місце проведення конкурсу
25 листопада 2016 року, о 10 год. 00 хв.
Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу
Калюжна Тамара Іванівна
тел. (05233) [WU3] 2-31-05
 
 
Вимоги до професійної компетентності
Загальні вимоги
1
Освіта/Ступінь вищої освіти  [WU4] 
Вища/Не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавр[WU5] а
2
______
3
Володіння державною мовою
Вільне володіння державною мовою
1
Освіта
За спеціальністю: «Правознавство» або «Право» або «Правоохоронна діяльність»
2
Знання законодавства
Конституція України, Закон України «Про державну службу», Закон України «Про судоустрій і статус суддів», Закон України «Про запобігання корупції», Закон України «Про очищення влади», Кримінальний процесуальний кодексу України, Цивільний процесуальний кодекс України, Кодекс України про адміністративні правопорушення, Кодекс адміністративного судочинства України
3
Професійні знання
Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної Республіки Крим та вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затверджена наказом Державної судової адміністрації України від 17.12.2013  № 173; Інструкція про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 27.11.1998 № 1893; Національний стандарт України          
«Вимоги до оформлювання документів ДСТУ 4163-2003, затверджені Наказом Держспоживстандарту України 07.04.2003  N 55;  Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання), затверджена наказом Державної судової адміністрації України від 20.09.2012 р. № 108, Інструкція про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання (кримінального провадження), затверджена наказом Державної судової адміністрації України від 15.11.2012 р. № 155; документознавство як знання про документ.

4

1) вміння працювати з інформацією;
2) здатність працювати в декількох проектах одночасно;
3) орієнтація на досягнення кінцевих результатів;
4) вміння вирішувати комплексні завдання;
5) вміння ефективно використовувати ресурси;
6) вміння виробляти пропозиції, їх аргументувати та презентувати
5
Командна робота та взаємодія
1) вміння працювати в команді;
2) вміння ефективної координації з іншими;
3) вміння надавати зворотній зв’язок
6
Сприйняття змін
1) виконання плану змін та покращень;
2) здатність приймати зміни та змінюватись
7
Технічні вміння
Впевнений користувач ПК, вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку. Вільне володіння ПК, вміння користуватись оргтехнікою, знання програм Microsoft Office (Word, Excel, Internet ).
8
Особисті компетенції
1) відповідальність;
2) системність і самостійність в роботі;
3) уважність до деталей;
4) наполегливість;
5) креативність та ініціативність;
6) орієнтація на саморозвиток;
7) орієнтація на обслуговування;
8) вміння працювати в стресових ситуаціях.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 [WU1]Перелік документів відповідно до ст. 25 Закону України “Про державну службу”. Забороняється вимагати документи, які не передбачені зазначеною статтею!
 [WU2]Зазначайте поштовий індекс та область, оскільки кандидати мають право подати документи поштою
 [WU3]Телефонний код зазначати міжміський, а не міжрайонний
 [WU4]Відповідно до п.1 ст. 19 Закону України “Про державну службу”
 [WU5]Взяти до уваги, що згідно п.п.4 п.2 розділу XV Закону України “Про вищу освіту" від 1 липня 2014 року №1556-VII: - після набрання чинності цим Законом диплом про вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста (початкова вища освіта) прирівнюється до диплома про вищу освіту за освітньо-професійним ступенем молодшого бакалавра)
 [WU6]Пункти Досвід роботи та Володіння державною мовою відповідно до п.5 ст. 20 Закону України “Про державну службу”
 [WU7]Спеціальні вимоги згідно додатку 4 наказу Нацдержслужби 6 квітня 2016 року №72 "Про затвердження Порядку визначення спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорій «Б» і «В»"
 [WU8]В пунтах 4-8 спеціальних вимог вибрати одне або декілька необхідних значень. Зазначайте лише ті пункти, які дійно необхідні, оскільки вони ВСІ в подальшому мають бути оцінені при проведенні конкурсу