flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ Про скасування наказу від 30.03.2020

07 квітня 2020, 15:23

 

ЗНАМ”ЯНСЬКИЙ  МІСЬКРАЙОННИЙ  СУД

КІРОВОГРАДСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

Н  А  К  А  З

  

06 квітня 2020 року                          м.Знам'янка                                            №29-К/тр

 

Про скасування наказу від 30.03.2020 №27-К/тр «Про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії “В” - головного спеціаліста (з питань персоналу) Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області»

 

Відповідно до частин 1, 3 статті 155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» від 02 червня 2016 року №1402-VIII, у зв’язку з встановленням технічних помилок в умовах проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії "В" – головного спеціаліста (з питань персоналу) Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області, та необхідністю їх виправлення,

 

Н А К А З У Ю :

 

  1. Скасувати наказ Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області від 30.03.2020 №27-К/тр «Про оголошення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії “В” - головного спеціаліста (з питань персоналу) Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області».
  2. Заступникові керівника апарату Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області Калюжній Тамарі Іванівні не пізніше дня підписання цього наказу:

2.1. забезпечити відображення відповідної інформації в особистому кабінеті на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби (https://career.gov.ua/);

2.2. довести наказ до відома кандидатів на зайняття посади, які виявили бажання взяти участь у конкурсі.

  1. Консультанту Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області Хоренженко Тетяні Миколаївні, на яку покладено обов’язки головного спеціаліста із забезпечення зв’язків з засобами масової інформації ( прес-секретаря ), після відображення відповідної інформації в особистому кабінеті на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби (https://career.gov.ua/) оприлюднити на офіційному веб-сайті Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області за електронною адресою: inbox@zn.kr.court.gov.ua у розділах «Новини» та «Інформація про вакансії у суді» розділу «Інше» цей наказ.

 

  1. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

           

Керівник апарату

Знам’янського міськрайонного  суду       

Кіровоградської області                                                                             А.В.Михайлова